Au Pair i San Francisco, CA 2014 - 2015

People may die, but dreams don't.

Da weekend och ett mindre bildregn

Publicerad 2014-06-30 07:28:40 i Allmänt,

Yo mah peeps!

Helt plötsligt har ännu en vecka här borta i staterna gjort sitt. Jobbade fram till 12,30 i fredags och efter det styrde jag och Josefine kosan till Santa Cruz. Vi hängde på stranden, åkte lite berg och dalbana osv på dagen. På kvällen promenerade vi downtown och gick i lite butiker osv, gick loss som bara den inne på Forever21.. Igen.. Nåväl, min hm hade berättat att Santa Cruz var lite hippieinspirerat vilket var en underdrift. Typ 9/10 var höga på det ena och det andra.. Var lite obehagligt stundvis men vi överlevde. Nästa gång tar vi nog bilen istället för att gå. Men över lag var det ett riktigt mysigt ställe! 

På lördagen hängde jag vid poolen ett par timmar och bekantade mig med ett par grannar som visade sig vara svenska. Följde med dem ut och käkade på kvällen, riktigt trevligt! 

Och idag, söndag gick jag upp jättetidigt och tog tåget in till San francisco med Stina och Josefine för att se Pride paraden. Stina är dottern i den svenska grannfamiljen. Pride var kul, men herrejesus så mycket människor. Och så mycket hemlösa människor. Det är helt sjukt. Anyway, började jobba vid 5 för det var värdföräldrarnas tur att åka in till SF. Den ena fyllde år igår och den andra imorgon så de skulle fira lite. Alex har mest sovit hela kvällen och Raquel kom över och kollade film. 











Om

Min profilbild

Sarah

Stockholmstjej född 1991 som bor i Kalifornien och jobbar som au pair åt en liten kille i en halvsvensk familj.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela